Setembre 2018

Tot l’equip de l’escola bressol us donem la benvinguda a aquest nou curs 2018-2019, que desitgem que sigui un camí ple d’experiències enriquidores, de nous reptes i il·lusions compartides.

El dia 12 de setembre els infants han començat l’escola. Aquests primers dies del curs són especialment intensos per a tots: infants, famílies i personal de l’escola. Tots necessitem un període d’adaptació però sobretot els infants i les famílies que s’incorporen a la vida de l’escola aquest curs.

Els primers dies, les famílies acompanyen els seus fills i estan amb ells a les aules i al pati. Això permet als infants conèixer els espais, els companys i anar agafant confiança poc a poc a les educadores; a les famílies veure de prop i participar en moments de l’escola; i a les educadores, conèixer millor els infants i els costums de cada família.

D’aquesta manera possibilitem emocions positives vers l’escola, despertant tant en les famílies com en els infants sentiments de confiança i benestar.

Cal tenir present que l’adaptació és un procés únic per a cada infant, cadascú mostra les seves pròpies reaccions que poden ser  moltes i molt variades; és bo que deixem que cada infant expressi els seus sentiments, tant si són de felicitat com de rebuig.

Les mestres i educadores respectem totes aquestes possibles reaccions i els ritmes de cada infant, els acollim oferint a cadascun d’ells el que necessita per sentir-se cada vegada més a gust a l’escola.