Iniciem un nou curs!

Benvinguts i benvingudes al curs 2020-21! Un curs una mica diferent dels altres,  amb un  gran repte  que entomem amb ganes i il·lusió: continuar  fent l’escola en la que creiem tot i seguir sempre les indicacions sanitàries.  Una escola que acull, que escolta, que observa, que cuida els petits detalls, que ofereix oportunitats, experiències, que fa dels infants els protagonistes…

Aquests primers dies ens anem coneixent a poc a poc, acompanyats de les famílies, es van creant els vincles afectius entre els infants i les seves educadores que permetran que els nens i nenes es sentin segurs i a gust a l’escola.

Pels infants que ja venien el curs passat són dies de retrobament amb els companys i mestres. 

Tenim un llarg camí per recórrer junts,  vivint experiències que ens ajudaran a créixer a tots plegats.