Preinscripció i matrícula

La preinscripció a l’escola bressol és el primer tràmit que cal fer per sol·licitar una plaça pel proper curs 2021-2022. Seguint el calendari del procés, tots els infants admesos es podran matricular en el termini indicat. És en aquest moment quan s’obté la plaça.

Cal tenir en compte que per inscriure un infant a l’escola bressol, aquest ha d’haver nascut i ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Si el centre té vacants, pot admetre al llarg del curs nens i nenes a partir del moment que compleixin 16 setmanes.

Per fer la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Els Ninots cal emplenar degudament el formulari que trobareu aquí: Preinscripció 2021-2022

A continuació caldrà que ens feu arribar tota la documentació necessària (escanejada o fotografiada), abans del 21 de maig, mitjançant el formulari online creat a tal efecte o per correu electrònic.

Un cop finalitzat el període de preinscripció si es vol presentar una sol·licitud caldrà emplenar l’imprès de llista d’espera, que us facilitarem des de l’escola, demanant cita prèvia per telèfon o per correu electrònic.

Us convidem a conèixer la nostra escola:

Calendari de preinscripció i matrícula per al proper curs 2021-2022:

Les famílies dels infants admesos podeu fer la matrícula, del 14 al 18 de juny, entrant aquí