ESPAIS EDUCATIUS

L’EBM Els Ninots es troba situada al centre del municipi, a prop de l’Ajuntament i compta amb diversos espais educatius interiors i exteriors.

ESPAI INTERIOR: 

Les aules es troben equipades amb el material adient per a cada edat, disposen de diversos racons de joc i s’utilitzen, a part de les activitats quotidianes i programades per als infants, com a menjador i dormitori. Cada grup menja i dorm a la seva aula. Totes les aules tenen llum natural i accés al pati.

DSCN0743

DSCN0741

ESPAI INTERIOR: USOS MÚLTIPLES 

Els passadissos funcionen com a àrea d’usos múltiples. Es diferencien dues zones en què els espais, limitats amb una barana de fusta movible que permet que els infants es moguin lliurement sense tenir accés al vestíbul, són compartits pels nens i nenes per fer activitats programades, tals com pintura, joc heurístic, psicomotricitat…

motricitat 015

ALTRES ESPAIS INTERIORS 

L’EBM Els Ninots té cuina pròpia on cada dia s’elaboren els menús adequats segons l’edat dels infants seguint els paràmetres sanitaris normatius.

Altres espais interiors de l’EBM Els Ninots són el rebost, la bugaderia, el despatx (direcció i sala de mestres) i l’espai sanitari per al personal.

L’espai del despatx es destina per fer-hi les gestions administratives, reunions de l’equip de mestres, dels cicles, treball de les mestres (permanència), entrevistes amb les famílies, reunions (amb la regidora d’Educació, la tècnica d’Educació, la psicòloga i altres professionals).

Imatge 193

ESPAIS EXTERIORS: EL PATI 

L’escola té un pati de gran extensió que ocupa tota la façana i està dividit en tres zones per uns murs baixos i unes portes corredisses de ferro. Hi ha dos patis laterals de sorra amb un espai empedrat i un pati central tot empedrat. Les zones empedrades faciliten jugar amb bicicletes  i arrossegalls. També hi ha diversos  elements lúdics per poder enfilar-se i treballar aspectes psicomotors. El pati permet que els nens i nenes experimentin i s’apropin al medi natural ja que hi ha arbres i plantes.

Imatge 205