Un Carnestoltes fet a la mida dels infants

A l’escola, celebrem  la festa de Carnestoltes com a festa tradicional integrant-la en el nostre dia a dia, respectant les necessitats dels infants, els seus ritmes i moments evolutius.

Ja fa dies que, a les estances dels més grans, els infants tenen al seu abast barrets, faldilles, capes i diferents complements per poder disfressar-se quan els vingui de gust. Aquests objectes apareixen ara com a elements especials, però es quedaran a l’estança formant part de les propostes de joc lliure.

Durant la setmana de Carnestoltes decorem l’entrada i el passadís de l’escola com si fos una granja, ja que aquest curs ens disfressem de grangers i grangeres.

El divendres 17 de febrer arribem tots vestits per jugar a fer de grangers i grangeres a les propostes que hem preparat als diferents espais de l’escola. El dia transcorre amb normalitat, vetllant sempre per no interferir en les rutines quotidianes dels infants, prioritzant sempre el seu benestar i vivint aquesta festa com una proposta més de joc.