SORTIDES PEDAGÒGIQUES

A l’escola bressol Els Ninots es fan diverses sortides al llarg del curs, programades al Pla Anual. Aquestes sortides poden ser de caràcter cultural, de descoberta de l’entorn, etc.

Sortides culturals (adreçades a nens i nenes de 2-3 anys)

Cada curs escolar es realitzen tres sortides culturals programades per la Fundació Privada Cultural de Granollers i subvencionades per l’Ajuntament de Lliçà de Vall a través de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i per la Diputació de Barcelona.

La finalitat d’aquestes activitats és la d’acostar les diverses arts escèniques als infants de la forma més natural. Música, teatre, dansa, contes, titelles … són espectacles adequats a aquest primer cicle d’educació infantil i es pretén estimular, motivar i fer viure de forma positiva i alegre l’experiència de sortir de l’escola bressol per anar a veure un espectacle.

Sortida a la granja de Can Mas 

Al tercer trimestre es fa la sortida amb autocar a la granja de Can Mas, a Palaudàries. Hi participen els infants de totes les classes, excepte els de l’aula de lactants (Marietes).

A Can Mas els nens i nenes poden veure, tocar i donar menjar als diferents animals: pollets, gallines, conills, porquets, vaques, vedells, cabres… També poden fer una volta dalt d’un poni i pujar en un tractor

Sortides al pavelló esportiu de Lliçà de Vall 

A partir del segon trimestre i fins al mes de juny, les classes dels infants de 2-3 anys (Balenes i Elefants) van al pavelló esportiu un cop a la setmana a fer activitats psicomotrius.

juny 161

Sortides a l’entorn de l’escola 

Depenent de l’edat dels infants al llarg del curs es fan petites sortides pels voltants de l’escola: a buscar castanyes, a recollir fulles, a jugar al parc, a veure els gegants a l’Ajuntament, a visitar la biblioteca…

05 Collir castanyes