Bon estiu!

Finalitzem un curs que ha estat inusual i atípic, sense poder portar a terme moltes de les coses que teníem previstes.

Tots hem intentat adaptant-nos a una nova situació i, malgrat les limitacions, hem volgut seguir properes a tots/es vosaltres. Hem trobat molt a faltar els infants i la quotidianitat del nostre dia a dia a l’escola, que desitgem poder recuperar al setembre.

El dia 30 de juny, aprofitant que la situació ho permetia, vàrem fer un petit comiat amb els infants grans de l’escola i les seves famílies, ja que al setembre iniciaran una nova etapa. Va ser un retrobament molt esperat i emotiu per a tots, on els infants van poder gaudir dels seus companys, jugant al pati de l’escola i d’un berenar plegats.

A tots ells els desitgem un bon inici a P3 i a tots els altres dir-vos que us esperem amb moltes ganes i molta il·lusió per començar un nou curs.

Molt bon estiu a totes i tots!