Temps de tardor

Poc a poc la tardor ha anat arribant a l’escola: les fulles dels arbres del pati han començat a caure, per sortir a jugar a fora ja ens hem de posar la  jaqueta, a l’estona de la fruita mengem  mandarines, a les estances es van introduint materials naturals com pinyes, fulles, carbasses, etc. que passen a formar part de les propostes de joc… I és així, a través de la quotidianitat del nostre dia a dia, com els infants poden percebre el canvi d’estació.

Aquests dies expliquem contes de tardor, ballem la cançó de les fulles i la castanyera, els infants més grans tenen al seu abast faldilles i mocadors per disfressar-se, etc.

El dia 27 d’octubre els infants de Balenes i Elefants preparen les coques que berenarem l’endemà. Els infants que els ve de gust col·laboren amb l’educadora a  elaborar la massa de les coques tot barrejant molt bé els ingredients.

El divendres 28 celebrem la festa de la Castanyada, convidem a les famílies de l’escola a berenar i a passar la tarda amb nosaltres. Tots junts al pati mengem coques i castanyes mentre sonen les cançons típiques de tardor. Aquesta trobada és un moment de relació amb les famílies, donant l’oportunitat perquè es coneguin entre elles i puguin compartir amb nosaltres  moments de vida a l’escola.