Bon estiu!

El 30 de juny convidem a berenar a les famílies dels infants de 2-3 anys, que el curs vinent canvien d’escola, cada grup en el seu espai del jardí. Les nenes i els nens preparen una coca i la cuinera ens prepara una plata amb fruites d’estiu.

Hem pogut compartir una estona tots junts en aquest curs diferent, marcat per les restriccions sanitàries, que no ens han permès fer totes les trobades habituals amb les famílies.

Amb aquest petit comiat hem passat una tarda molt agradable, familiar i emotiva.

Us desitgem un molt bon estiu a tots! Als petits de l’escola us esperem al setembre amb il·lusions renovades i als més grans us desitgem molta sort i que continueu creixent amb la mateixa empenta i curiositat que ens heu mostrat cada dia. Per nosaltres ha estat un plaer coneixer-vos a cadascun de vosaltres, tots sou especials i únics. Fins sempre!!