Festes i tradicions

A l’escola celebrem les tradicions fetes a la mida dels nostres infants.

Pels volts de la Castanyada, comencen a sonar a les estances, entre altres cançons, la del Marrameu, la Castanyera i la de les Fulles que  acompanyem amb gestos i petites danses. Apareixen noves propostes de joc amb elements naturals de la tardor i s’ofereixen alguns mocadors i faldilles per aquells infants que se’ls vulguin posar.

El passat 31 d’octubre vam  convidar a les famílies de l’escola a berenar i a passar la tarda amb nosaltres per celebrar la festa de la Castanyada. Vam poder  gaudir de compartir una estona tots junts, grans i petits, que va permetre a les famílies relacionar-se i conèixer-se una mica més entre elles i als infants poder mostrar  el seu joc de cada dia fent partícips als seus familiars.

Pels volts de Santa Cecília (22 de novembre), patrona de la música, a l’escola gaudim d’uns dies amb visites molt especials. Venen a cantar infants de les escoles del poble, Les Llisses i Els Vinyals, i alguns alumnes de l’institut El Vern ens ofereixen un concert amb xilòfons i carillons que després ens conviden a tocar. Aquest any també hem tingut la sort de gaudir del concert de guitarra que ens ha fet un pare de l’escola, i del joc d’endevinar cançons tocades per la flauta de la Pilar, educadora de l’escola.